Naručite pozivom na +387 (0)33 716 110

Back to Top

O nama

MOBILMEDIA by Tehno Mag webshop

Poduzeće Tehno-mag d.o.o. je osnovano 1998 godine, od tada stalnim i velikim angažmanom djelatnika i vlasnika postiže dobre rezultate te zavidan rast prihoda iz godine u godinu. 

Dok je u početku promet realiziran isključivo kroz veleprodaju, danas je Tehno-Mag d.o.o. prisutan i kao lanac maloprodajnih shopova gdje kupci uz veliki izbor mogu dobiti i stručnu pomoć osoblja.
Od 1.1.2004. godine u Orašju je na vrlo frekventnoj i pristupačnoj lokaciji otvorena nova, središnja poslovna zgrada veličine 1300 m2. Tijekom 2006 godine Tehno-Mag je uvećao svoj skladišni prostor za dodatnih 2000 m2 kupovinom dodatnih skladišta. Nevjerovatno dinamičan rast poduzeća u vele i maloprodaji rezultirao je realizacijom brojnih partnerskih ugovora, autoriziranih zastupništava i ovlaštenih distribucija mnogih renomiranih svjetskih marki kao što su Sony, Philips, Indesit, Ariston te vlastita privatna trgovačka marka Elit koja danas drži gotovo 50 % tržišta u Bosni i Hercegovini u OEM segmentu.


Referentna lista kupaca je vrlo velika te u nju spadaju svi veći trgovački lanci i preko 250 specijaliziranih maloprodajnih trgovina diljem zemlje. Osim u BiH tvrtka Tehno-Mag d.o.o. djeluje i u Rep. Hrvatskoj gdje je težište svog poslovanja stavila na snabdjevanju trgovačkih lanaca markama za koje je ovlašteni uvoznik i distributer te distribuciji artikala pod vlastitom trg. markom.
U proteklom periodu ostvaren je skok na jednu od vodećih pozicija u branši, te je uspješno dovršena kupovina dodatnog skladišta veličine 5000 m2 čime su potrebe za skladišnim prostorom firme zadovoljene za odredjeno vrijeme. Unatoč rastu i jačanju, smjernice nisu promijenjene: želi se biti „korak ispred drugih“, Tehno Mag je danas poželjan poslovni partner u cijeloj zemlji i regiji...

Unatoč rastu i jačanju, smjernice nisu promijenjene: želi se biti „korak ispred drugih“

Zlatko Marošević
Company CEO