Naručite pozivom na +387 (0)33 716 110

Back to Top

Kako se registrirati?

Prvi korak do sigurne kupnje je registracija. Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti, a prijavom na naš newsletter možete biti sigurni da nećete propustiti niti jednu akciju.
 

Kliknite na link za registraciju 
Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Registracija“ u gornjem lijevom kutu svake stranice, te potom kliknite na tipku "KREIRAJ RAČUN". Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu osobnih podataka.


Upišite svoje podatke za prijavu
Upišite svoju e-mail adresu, korisničko ime koje želite koristiti na našoj stranici i željenu lozinku. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka. Tako je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, kreirati svoje liste želja ili odmah stavljati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.


Jednostavno, zar ne? Pridružite nam se!
Kliknite na ovaj link, slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se mobilmedia zajednici koja svakodnevno ima mogućnost kupnje više od 2.000 različitih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz mogućnosti jednokratnog i obročnog plaćanja bez kamata te brzom i pouzdanom isporukom u cijeloj BiH.


Istražite i ostale pogodnosti
Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o našim akcijama i novim asortimanima u ponudi. Čekate bolji trenutak za kupnju? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.Želimo Vam ugodnu online kupovinu!


Vaš Mobil Media shop